Iedere maand gratis
insta-groepshealing

Soms kom je er niet met woorden

Je verlangt er naar je weer krachtig te voelen. Gewoon happy, blij met wie je bent.

Je loopt steeds weer tegen hetzelfde aan, je weet best waar het probleem zit maar het lukt maar niet om hier blijvend verandering in te brengen. Zo’n beetje alles is er wel over gezegd is jouw gevoel. Maar toch kom je er niet uit.

Grote kans dat je het op het niveau van je denken inderdaad hebt begrepen. Maar er zit vaak nog een laagje onder. Dat laagje kan niet altijd wat met woorden. Dat zit in je lichaam, in je kern. 

Ontvangen en loslaten door healing

Overtuigingen loslaten

Blokkades loslaten, het mag weer stromen

Diepe ontspanning ervaren

Meer energie en je vitaler voelen

Een 'lichter' gevoel

Nieuwe overtuigingen bekrachtigen

Diepe heling op alle niveaus

Dichter bij je kern van kracht en vertrouwen

Hoe gaat dat dan, zo'n healing?

Een healing kan bij mij in de praktijk, bij jou thuis of op afstand. We werken met energie, en dat kent geen tijd en afstand dus alles is mogelijk. Waarschijnlijk voel je wel dat een bepaalde setting bij je past.

Vooraf zullen we met elkaar in gesprek gaan, zo krijg ik een beeld van wat jouw vraag is en kan ik je persoonlijk vertellen wat je kan verwachten. 
Bij een healing op afstand spreken we een dag en tijd af, en kun je gewoon lekker op een voor jou fijne  plek gaan zitten of liggen en ontvangen. Ook na de healing hebben we weer even contact om te horen hoe het voor je was, en ik deel wat ik heb ervaren tijdens de healing.

Wanneer ik jou in mijn praktijk ontvang of we bij jou thuis afspreken zullen we na een voorgesprek beginnen met de healing. Meestal vraag ik je dan plaats te nemen op de behandeltafel (met je kleren aan), zet ik een rustig muziekje op en zal de healing plaatsvinden doordat ik mijn handen op je lichaam plaats. Dit kan ook goed heel goed zittend. Het kan ook zijn dat ik jou helemaal niet aanraak om de healing te geven. We zitten dan beide comfortabel en laten de energie het werk doen.

GRATIS GROEPSHEALING @ INSTAGRAM

Iedere maand geef ik online een groepshealing via een live op mijn IG account @hartenkracht_healing. De healing begint met een korte meditatie om tot een prettige ontspanning te komen, en daarna mag de energie stromen.