Iedere maand gratis
insta-groepshealing

Soms kom je er niet met woorden

Je verlangt er naar je weer krachtig te voelen. Gewoon happy, blij met wie je bent.

Je loopt steeds weer tegen hetzelfde aan, je weet best waar het probleem zit maar het lukt maar niet om hier blijvend verandering in te brengen. Zo’n beetje alles is er wel over gezegd is jouw gevoel. Maar toch kom je er niet uit.

Grote kans dat je het op het niveau van je denken inderdaad hebt begrepen. Maar er zit vaak nog een laagje onder. Dat laagje kan niet altijd wat met woorden. Dat zit in je lichaam, in je kern. 

Ontvangen en loslaten door healing

Overtuigingen loslaten
Blokkades loslaten, het mag weer stromen
Diepe ontspanning ervaren
Meer energie en je vitaler voelen
Een 'lichter' gevoel
Nieuwe overtuigingen bekrachtigen
Diepe heling op alle niveaus
Dichter bij je kern van kracht en vertrouwen

Hoe gaat dat dan, zo'n healing?

Een healing kan bij mij in de praktijk, bij jou thuis of op afstand. We werken met energie, en dat kent geen tijd en afstand dus alles is mogelijk. Waarschijnlijk voel je wel dat een bepaalde setting bij je past.

Vooraf zullen we met elkaar in gesprek gaan, zo krijg ik een beeld van wat jouw vraag is en kan ik je persoonlijk vertellen wat je kan verwachten. 
Bij een healing op afstand spreken we een dag en tijd af, en kun je gewoon lekker op een voor jou fijne  plek gaan zitten of liggen en ontvangen. Ook na de healing hebben we weer even contact om te horen hoe het voor je was, en ik deel wat ik heb ervaren tijdens de healing.

Wanneer ik jou in mijn praktijk ontvang of we bij jou thuis afspreken zullen we na een voorgesprek beginnen met de healing. Meestal vraag ik je dan plaats te nemen op de behandeltafel (met je kleren aan), zet ik een rustig muziekje op en zal de healing plaatsvinden doordat ik mijn handen op je lichaam plaats. Dit kan ook goed heel goed zittend. Het kan ook zijn dat ik jou helemaal niet aanraak om de healing te geven. We zitten dan beide comfortabel en laten de energie het werk doen.

GRATIS GROEPSHEALING @ INSTAGRAM

Iedere maand geef ik online een groepshealing via een live op mijn IG account @hartenkracht_healing. De healing begint met een korte meditatie om tot een prettige ontspanning te komen, en daarna mag de energie stromen. 

Ervaringen van anderen

"Het was een fijne ervaring. Er kwam direct een helder licht dat mij meenam, het was of ik liggend werd opgetild, naar een groot veld met wilde bloemen. Daar werd ik neergelegd. De bloemen zwierden door de zachte wind om mij heen. Mijn keel werd heel dik en warm, niet onprettig hoor. Later zag ik mijzelf dansen tussen de veldbloemen, bijzonder om zo naar jezelf te kijken. Het maakte mij zo blij en vrolijk. Na een tijdje ging terug en had zo'n rustig gevoel over mij, ondanks dat ik het gevoel heb vandaag of morgen veel emoties los te zullen/moeten laten. Ik weet niet wat je uitgezet hebt maar was wel bijzonder. Mijn keel voelt nog wat dikkig aan, maar zal wel langzaam wegtrekken. Dank je wel. "
Yvonne
"Wat weer een heerlijke behandeling, Dianne. Je weet precies wat ik nodig heb en je manier van behandelen is heel prettig. Ook als ik niet persé een reden heb voor een behandeling vind ik het fijn. Ik word er elke keer zo blij van! Bedankt."
José
Scroll naar top

Bedankt voor je interesse!

Gelukt!

Je ontvangt een mail met een link naar je cadeautje, én vanaf nu ontvang je iedere week mijn Letter to Inspire. Uitschrijven kan ieder moment onderaan de Letter. Liefs x

Het is mijn missie jou te helpen in kracht en vertrouwen te ZIJN. Ik wens dat deze meditatie daarin kan bijdragen.