Meditatie

samen mediteren voor rust, ontspanning en persoonlijke groei
Herken je dat?

Heb jij soms ook zo’n behoefte aan rust? Gewoon even helemaal niets. Tijd voor jezelf.

Herken jij het dat je het best lastig vindt om in stilte te zijn? In stilte zijn kan echt een uitdaging zijn, maar wel noodzakelijk. De wereld om ons heen gaat zo snel, en we krijgen zóveel indrukken te verwerken. Je kunt jezelf dan makkelijk kwijt raken. De verbinding met je hart, contact met wie je werkelijk bent los van alle input. 

Meditatie brengt je terug naar een open en ontspannen bewustzijn. Een staat waarin er ruimte ontstaat voor (zelf)liefde, creativiteit en inspiratie. Wat is er mooier dan die verbinding met jezelf duidelijk te ervaren? 

Samen mediteren.

Op 10 maart is de eerste meditatiecirkel van start gegaan. In een heerlijke ruimte zijn we samen met elkaar een reis aangegaan.  Over een periode van 4 maanden mediteren we 9 bijeenkomsten samen en zullen we hierover met elkaar delen. Het is een periode waarin we bewust Zijn. Ervaren hoe meditatie je rust en ontspanning brengt, dat je op verschillende manieren kan mediteren, en ook hoe je meditatie kan inzetten voor het vergroten van je zelfinzicht en persoonlijke groei.

Naast de meditatiecirkel bied ik vanaf donderdag 2 mei ook wekelijks een inloop-meditatie in mijn praktijk aan. Voel je welkom om aan te sluiten, gewoon een keertje, of vaker als dat fijn voelt!

Samen mediteren

Ik zal de meditaties begeleiden, jij hoeft dus alleen maar comfortabel te zitten en mijn stem te volgen. Stilte is een belangrijk onderdeel van meditatie maar ik zal ook gebruik maken van visualisaties.

Rust, stilte en verbinding

Doordat we samen in meditatie zijn draagt de collectieve energie bij aan de ervaring. Vaak lukt het veel makkelijker om in diepe meditatie te raken als je samen bent. 

Hey, ik ben Dianne

Ik breng jou graag weer in contact met je hartenkracht.

Mijn manier van werken is intuïtief, rustig en scherp. Alles is er op gericht jou weer in contact te brengen met je hart, jouw gevoel, je intuïtie en het vertrouwen daar in. Van daaruit creeëren we een nieuwe balans tussen je hart en het denken en maximaliseer je de kracht van beiden. Zonder dat je ego er met het denken vandoor gaat…

049