Het is tijd voor jouzelf!

8 september start er weer een Meditatiecirkel. Je neemt acht keer op zondagochtend tijd om bij jezelf in te checken. In alle rust kom je tot jezelf. 

Rust

Bewust de tijd nemen voor een moment (innerlijke) stilte.

Aandacht

Meditatie is aandacht geven aan dat wat IS.

Verbinding

Verbinding met jezelf, en met de groep.

Thema's die aan bod komen

ZELFLIEFDE

Oké, alleen al gaan zitten en de tijd nemen om te mediteren is al een liefdevolle daad voor jezelf. Het brengt je terug naar een toestand die we niet zo goed meer kennen; een open en ontspannen bewustzijn. En vanuit die modus ontstaat er ruimte voor zelfliefde, creativiteit en inspiratie. 

zelfvertrouwen

In iedere meditatie komen er gedachten voorbij. Je zit er misschien niet altijd op te wachten. Toch kan het zinvol zijn die gedachten eens te observeren, en zien wat deze voor invloed hebben op jouw zelfvertrouwen,

ZELFZORG

Mediteren kan je in diepe ontspanning brengen.  Door in meditatie bewust je lichaam te voelen, of contact te maken met je hart kun je er heel goed achter komen wat jij nodig hebt om jezelf de zorg te geven die je nodig hebt.

Wat er over de Meditatiecirkel wordt gezegd

"Dianne brengt je met haar rustige stem en warme welkom naar het hier en nu. Naar jezelf, dmv muziek, geuren, kaarsjes, edelstenen, visualisaties en stiltes maak je gedurende de bijeenkomsten een reis in jezelf en kom je verrassende dingen tegen. De vraag van de laatste meditatiecirkel houd me al dagen bezig."
Suzanne Nieuwerth

Wat past bij jou?

De meditatiecirkel is een hele fijne reis die je gaat maken. Er ontstaan echt diepere inzichten in jezelf, en het draagt bij aan je zoektocht naar antwoorden op vragen als: Wie ben ik? Wie wil ik zijn? Wat vind ik belangrijk om aandacht aan te geven?

Om dit proces nog meer te verdiepen bied ik voor de Meditatiecirkel van die in september van start gaat ook een Meditatiecirkel+ aan. Je neemt deel aan de meditatiecirkel en daarnaast ontmoeten we elkaar drie keer voor coaching of healing. Dit kan online of live in mijn praktijk. 

Meditatiecirkel


€ 99

Na 14 augustus betaal je € 119,-

8 meditatiebijeenkomsten

Om de week op zondagochtend

Alles rondom het thema "ZELF"

Meditatiecirkel
+
3 x coaching of healing online

€ 149

of 3 x € 50 /// Na 14 augustus betaal je € 169,-

8 meditatiebijeenkomsten

Om de week op zondagochtend

Alles rondom het thema "ZELF"

We spreken een datum en tijd af om elkaar 3 x online te ontmoeten.

Meditatiecirkel
+
3 x live coaching of healing

€ 199

of 3 x 70 /// Na 14 augustus betaal je € 219,-

8 meditatiebijeenkomsten

Om de week op zondagochtend

Alles rondom het thema "ZELF"

We spreken een datum en tijd af om elkaar 3 x in mijn praktijk te ontmoeten.