Hey, mooie vrouw!

Mijn naam is Dianne Hachmang. Ik ben 32 jaar, getrouwd met Sonny, en moeder van twee prachtige zoons: Rowan en Tobias. Ik ga door het leven als dochter, zus, moeder, vrouw, vriendin, collega, coach en Reiki behandelaar. 

Welja: ik ben mezelf!

Mezelf zijn was nog best een ding… 

Lange tijd heb ik geleefd vanuit de overtuiging dat ik tekort kwam, te kort schoot, niet goed genoeg was.

Dit zorgde er bijvoorbeeld voor dat ik nooit het meeste uit mezelf probeerde te halen. En als ik iets deed waarvan ik twijfelde of ik het wel aan kon dan ontstond er wel een situatie waardoor het echt onmogelijk was/leek. 

Dit bracht mij er toe om een coachtraject te volgen, en later volgde ik diverse coachopleidingen. Ik kwam dichter bij mezelf te staan, leerde mezelf beter kennen en kwam overtuigingen op het spoor.

Zo weet ik nu dat ik hoogsensitief ben, ken ik mijn kracht en valkuilen, én welk overstijgende levensthema de rode draad door mijn leven bleek: ZIJN.

Als er iets is dat mij heeft geholpen om te ZIJN dan is dat Reiki. Toen ik in 2018 in aanraking kwam met energiewerk voelde ik heel sterk: dit komt niet voor niets op mijn pad. Het brengt me ontspanning, het geeft me (zelf)liefde en meer verbinding. Door Reiki ga ik stabieler door het leven, ik sta stevig! 

Ik gun iedere vrouw de moed om te zijn. Ik help jou dat graag terug vinden.

Wat is je grootste angst? Wat is je verlangen? Het keer op keer beantwoorden van deze twee vragen zorgde er voor dat ik van mijn overtuiging 'tekort' het overstijgende thema kon zien: ZIJN.

Mijn missie

Ik help vrouwen op liefdevolle wijze (weer) moed te vinden om het leven met een open hart aan te gaan.

Ja mooie vrouw, jij mag er zijn!

Mijn praktijk heet niet voor niets Hartenkracht. Je hart ligt in het centrum van je lijf, het centrum van je zijn. Als jij je hart gaat openen ontstaat er een kracht, wow!

LvdB-15

Een berichtje voor jou!

Omdat ik zo van post houd, en omdat iedereen het verdient om af en toe eens een lieve boodschap te ontvangen.

Bestel dit kaartje gratis, voor jezelf of iemand die het wel kan gebruiken. Als je wilt kun je in het opmerkingenveld van de bestelling laten weten waarom je dit kaartje bestelt. Indien het kaartje voor iemand anders is, vul dan bij het verzendadres die van de ontvanger, en bij het factuuradres je eigen gegevens.

Bestel jouw gratis kaartje »
Scroll naar top

Bedankt voor je interesse!

Gelukt!

Je ontvangt een mail met een link naar je cadeautje, én vanaf nu ontvang je iedere week mijn Letter to Inspire. Uitschrijven kan ieder moment onderaan de Letter. Liefs x

Het is mijn missie jou te helpen in kracht en vertrouwen te ZIJN. Ik wens dat deze meditatie daarin kan bijdragen.