Hey, mijn naam is Dianne

Ik breng jou graag weer in contact met je hartenkracht.

Door contact te maken met mijn hart, maak ik contact met het grotere geheel

Ik ben 31 jaar, getrouwd met mijn man Sonny, en moeder van twee prachtige zoons: Rowan en Tobias. Ik breng heel graag tijd met deze lieve mensen door. Ook lees en schrijf ik graag, geniet ik van mijn familie en vrienden, én mijn vak als intuïtief lifecoach.

Mijn manier van werken is intuïtief, rustig en scherp.
Alles is er op gericht jou weer in contact te brengen met je hart, jouw gevoel, je intuïtie en het vertrouwen daar in. Van daaruit creëren we een nieuwe balans tussen je hart en het denken en maximaliseer je de kracht van beiden. Zonder dat je ego er met het denken vandoor gaat…

Mijn missie

Het is als intuïtief lifecoach mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen hun hartenkracht (her)ontdekken, omdat ik weet dat zij daarmee de wereld om zich heen ook weer een stuk mooier en liefdevoller zullen maken. Zo ontstaat er een stroom aan energie vanuit liefde die zich blijft verspreiden.

Er is niets mooier dan het ervaren van de weg naar binnen, om daar te helen en groeien en van daaruit weer naar buiten te treden vanuit je hart. Wow, die transformatie is zó empowerend, en vraagt steeds weer nieuwe verdieping in die connectie met jezelf. Eenmaal op het pad van je hart, kun je niet meer terug en wil je alleen nog maar vooruit.

Hoe ik werk als coach

In coaching maak ik gebruik van diverse technieken en methoden. Dit doe ik op gevoel en wat past bij jou en het thema dat jij in brengt.
Technieken die ik gebruik zijn onder andere adem- en lichaamswerk, opstellingen, meditatie, stressmanagement, relatiecoaching, RET, regressie, innerlijk kind werk, deelpersoonlijkheden, BodyDrumRelease, NLP.

Healing

Bij healing maak ik gebruik van de universele levensenergie. Je kunt hier op verschillende manieren mee werken, het zijn allemaal ingangen om de levensenergie weer te laten stromen. De ingangen die ik gebruik zijn Usui Reiki, Kundalini Reiki en Chakra healing.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Apeldoorn.

049

Je leeft niet authentiek als je probeert te voldoen aan het beeld dat je van jezelf hebt of dat andere mensen van je hebben. - Eckhart Tolle

Ga je daarentegen op zielsniveau voelen, dan ga je de behoefte voorbij om de verhalen die je jezelf en andere mensen vertelt te herhalen. Je komt dan op een punt dat je alleen maar hoeft te Zijn, en te luisteren naar wat je hart je ingeeft. Je ervaart een gevoel van vreugde, liefde en vrijheid.