This is me!

Mijn naam is Dianne Hachmang. Ik ben 31 jaar, getrouwd met Sonny, en moeder van twee prachtige zoons: Rowan en Tobias. Ik ga door het leven als dochter, zus, moeder, vrouw, vriendin, collega, coach. 

Welja: ik ben mezelf!

Mezelf zijn was nog best een ding… 

Lange tijd heb ik geleefd vanuit de overtuiging dat ik tekort kwam, te kort schoot, niet goed genoeg was. Dit zorgde er bijvoorbeeld voor dat ik nooit het meeste uit mezelf probeerde te halen. En als ik iets deed waarvan ik twijfelde of ik het wel aan kon dan ontstond er wel een situatie waardoor het echt onmogelijk was/leek. 

Gek he? Het was een veilig en vertrouwd patroon, ik creëerde het onbewust en had er profijt van. Wat ik wél deed kon ik namelijk goed. En de contacten die ik wel had konden me in elk geval geen pijn en verdriet opleveren…. Dacht ik! Want wat het me eigenlijk opleverde is dat ik me klein hield. Ik vertelde mezelf dat ik niet goed genoeg was, niet mooi genoeg (geen fijne selftalk…). 

Wat is je grootste angst? Wat is je verlangen? Het keer op keer beantwoorden van deze twee vragen zorgde er voor dat ik van mijn overtuiging 'tekort' het overstijgende thema kon zien: ZIJN.

Dichter bij mezelf

En dat bracht mij bij coaching. In een persoonlijk coachtraject en later in verschillende opleidingen werd ik me meer en meer bewust van mijn patronen, overtuigingen en de mate waarin ik verantwoordelijkheid nam voor mijn leven. Ik kwam ook dichter bij mezelf, mocht pijn helen en me nieuwe overtuigingen eigen maken.

Toen ik in 2018 in aanraking kwam met verschillende vormen van energetische healing heeft mij dat enorm verrijkt. Het hielp me echt met het laten landen van grote inzichten. Ik voel me enorm verbonden met mezelf en mijn omgeving. Na jaren persoonlijke en professionele ontwikkeling sta ik steeds meer in mijn kracht. Nog steeds popt het oude patroon op, maar ik herken het, accepteer het en kies voor iets anders. En weet je? Het lukt me nog steeds niet altijd. Maar dat hoeft ook niet. Dat is oké.

Ik heb geleerd dat ik oké ben zoals ik ben. En dat het (leven) is zoals het is. Door dat te omarmen kan ik in mijn kracht gaan staan. Want als twijfels over mijzelf en mijn kunnen er niet zijn, heb ik ontdekt dat ik heel goed anderen in rust en vertrouwen kan begeleiden naar een krachtig ZIJN.

Mensen die mij wat langer kennen weten dat…

Ik hou van goede gesprekken, koetjes en kalfjes gaat prima maar krijg ik geen energie van! Ik vind zelf dat ik humor heb, niet iedereen deelt die mening 😉 Ik lach het hardst om mijn eigen grappen.

Al jaaaaren ben ik een enorme vampier-fan. Ik lees eindeloos boeken over vampiers, en de meeste films en tv-series heb ik al gezien. Toen ik even uit-gevampierd was begon ik uitstapjes te maken naar andere fantasygenres en ontdekt dat ik me zelfs kan verliezen in romans die zich afspelen in intergalactische setting en bijbehorende intergalactische rassen. Who would have thought that? Dus: fantasy-freak met een voorliefde voor vampiers!

In je hart zit je grootste kracht.

In mijn gratis geleide meditatie ga je luisteren naar jouw eigen hart. Nou ja, niet hoe hij klopt in je borst 😉  maar je maakt er wel contact mee. Wil je weten welke kracht er in jouw hart zit?

Mijn missie

Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen weer in kracht en vertrouwen te ZIJN. Waarom? Omdat ik weet dat zij vanuit die plek de wereld om zich heen ook weer een stuk mooier en liefdevoller zullen maken. Zo ontstaat er een stroom aan energie vanuit liefde die zich blijft verspreiden.

Er is niets mooier dan het ervaren van de weg naar binnen, om daar te helen en groeien en van daaruit weer je leven invulling te geven. Wow, die transformatie is zó empowerend, en vraagt steeds weer nieuwe verdieping in die connectie met jezelf

Disclaimer: groeien gaat niet altijd pijnloos. Mijn ervaring is dat je juist door de ‘pijn’ heen moet om een stap verder te komen. Misschien is het juist dat gevoel van overwinning wat zo mooi maakt.

Hoe ik werk

Mijn manier van werken is intuïtief, rustig en scherp.
Alles is er op gericht jou weer in verbinding te brengen met jezelf, jouw gevoel, je intuïtie en het vertrouwen daar in. We zullen samen kijken naar jouw coachvraag, en ontdekken waarschijnlijk nog wel wat vragen die daar weer onder liggen. Ik help je met het verwoorden van jouw doelen. Met jouw gewenste eindpunt in gedachten gaan we aan de slag.

Vanuit verbinding kun je helen wat er nodig is, en zie weer je helder wat jouw pad is.

In coaching maak ik gebruik van diverse technieken en methoden. Dit doe ik op gevoel en wat past bij jou en het thema dat jij in brengt.
Technieken die ik gebruik zijn onder andere adem- en lichaamswerk, opstellingen, meditatie, stressmanagement, relatiecoaching, RET, regressie, innerlijk kind werk, deelpersoonlijkheden, BodyDrumRelease, NLP.

Sinds ik werk met energie voel ik heel sterk dat het een prachtige aanvulling is op coaching. Ik combineer daarom healing en coaching graag met elkaar. Het brengt je nóg dichter bij je kern, en werkt helpt wat je geleerd hebt nog meer integreren.

Let's meet!

Wil je ontdekken wat coaching, healing of meditatie voor jou kan betekenen? Ik neem graag de tijd voor gratis coachsessies. Plan nu meteen jouw eigen coachsessie van 30 minuten!

Je mag ook het contactformulier invullen als je het fijner vindt om eerst even te bellen of mailen!

 

Scroll naar top

Bedankt voor je interesse!

Gelukt!

Je ontvangt een mail met een link naar je cadeautje, én vanaf nu ontvang je iedere week mijn Letter to Inspire. Uitschrijven kan ieder moment onderaan de Letter. Liefs x

Het is mijn missie jou te helpen in kracht en vertrouwen te ZIJN. Ik wens dat deze meditatie daarin kan bijdragen.