In je kracht door visualisatie

door visualiseren weer in contact met je innerlijke kracht
De kracht van visualisatie

Visualiseren is een bijzonder krachtige tool. Er zijn vele manieren om te visualiseren, je gebruikt beelden (innerlijk of fysiek) om iets visueel te maken. Het kan je helpen bij het ontdekken van je talenten, meer in contact komen met je intuïtie, het opstellen van doelen en deze makkelijker behalen, je mindset positief veranderen.

In deze workshop gaan we aan de slag met verschillende manieren van visualiseren met als doel contact maken met jouw innerlijke kracht. Je ervaart deze niet alleen, je krijgt ook helder wat jou uit je kracht haalt, én wat je juist helpt om meer in je kracht te gaan staan.
Zo zullen we bijvoorbeeld op verschillende manieren aan de slag gaan met jouw persoonlijke levensboom. Een prachtige manier om een beeld van jezelf te krijgen, en waarbij je al jouw levensgebieden in een oogopslag samen ziet. Super handig, want je ervaart het meeste innerlijke kracht als deze in balans zijn.

Super praktisch, super waardevol

We gaan echt lekker aan de slag op deze ochtend. We zullen meditatie, creativiteit en gesprek met elkaar afwisselen. Zo zijn we in contact met elkaar vanuit een diepe verbinding met jezelf.
Aan het eind van de ochtend heb je een setje tools in handen die er voor zorgen dat jouw Innerlijke Kracht blijvend kan groeien!

Ben je er bij? Zaterdagochtend 25 mei 2019 om 09:30 uur ontvang ik je graag in mijn praktijk aan de Langeweg 61, in Apeldoorn. Ik zorg voor drinken en lekkers. Alles waar we mee aan de slag gaan is aanwezig. Je hoeft alleen jezelf mee te brengen!

Hopelijk tot dan! Liefs, Dianne

Weer in contact met jouw kracht

€ 37,-!

Zaterdag 25 mei van 09:30 tot 13:00 uur
Maximaal 4 deelnemers
Inclusief koffie/thee en lekkers
Verschillende werkvormen rondom visualisatie zoals:

  • Geleide meditatie (visualisatie)
  • Werken met visuals
  • Intuïtief tekenen
  • Moodboard maken

Je gaat onder andere naar huis met:

  • Jouw persoonlijke richtingwijzers om bij je kracht te komen en te blijven.
  • Inzicht in wat jou uit je kracht haalt
  • Een moodboard die jouw dagelijkse reminder wordt aan jouw Innerlijke Kracht
  • Een belofte aan jezelf, voor jezelf

Alles is ontstaan met een gedachte, een beeld, een visie. Met een zuivere intentie en focus kun jij creëeren wat je je voorstelt. Maak kennis met jouw innerlijke kracht!

Wil jij graag een dieper contact met je innerlijke kracht?

Meld je aan voor de workshop en je gaat 25 mei naar huis met jouw persoonlijke tools zodat je het dagelijks kan laten groeien.


Hey, ik ben Dianne

Ik breng jou graag weer in contact met jouw hartenkracht!

Mijn manier van werken is intuïtief, rustig en scherp. Alles is er op gericht jou weer in contact te brengen met je hart, jouw gevoel, je intuïtie en het vertrouwen daar in. Van daaruit creeëren we een nieuwe balans tussen je hart en het denken en maximaliseer je de kracht van beiden. Zonder dat je ego er met het denken vandoor gaat…

049